Velkommen kære ven!

Mit navn er Michael Vindfeldt og jeg blev født under en snestorm den 22. december 1981. Jeg blev født i Sønderjylland og voksede op de første fire år alene med min mor, hvor vi boede i et hyggeligt lille rækkehus i en afdeling af almene boliger. Min far bor heldigvis ikke langt væk, og ham var jeg hos hver 3. weekend.

Da min mor mødte min stedfar Torben flyttede vi til Kolding, Seest, hvor jeg voksede op gik i folkeskole og i gymnasiet. Det var en tid med kartoffelkur og “fattig-firserne.” Enhver fem-øre blev vendt. Jeg blev opdraget med grundlæggende værdier om, at man skal opføre sig ordentligt, og at man skal gøre sit bedste for at tage sig af sig og sin familie – og så skal man altid huske at behandle andre, som man gerne selv vil behandles.

Noget af det første jeg kan huske politisk var, at et slogan i starten af 90’erne gjorde indtryk på mig. “Sloganet lød “ – for alle der kan tænke på andre end sig selv.” Sloganet var Socialdemokratiets, og jeg meldte mig som 15-årig ind i DSU og siden Socialdemokratiet i 1997. Mit store forbillede var i 1990erne Svend Auken, fordi han talte om vindmøller og global opvarmning, mens stort set alle andre talte om alt muligt andet. Svend er stadig et af mine store forbilleder. 

Efter gymnasiet tog jeg på højskole i Helsingør (Vinterskolen), der havde fokus på diktaturet i Burma, og vi var både i flygtningelejre og blev venner med eksil-burmesere, der var flygtet fra regimet. Oplevelserne satte for mig billeder på, hvor privilegeret et land og samfund vi lever i her i Danmark.

Da jeg skulle begynde at læse jura, endte jeg ved et tilfælde på Frederiksberg, hvor jeg flyttede ind på kollegium på Kong Georgsvej. Faktisk er min far født på Frederiksberg, hvor min farmor og farfar i sin tid var viceværtpar i en etageejendom på Frederiksberg Allé, så i min barndom har jeg ofte hørt om tiden på Frederiksberg.

Frederiksberg og mig var kærlighed ved første blik! Jeg har elsket at bo her lige siden jeg flyttede ind i mit første lille værelse på 12 kvadratmeter. Efter et par år på kollegiet var jeg så heldig sammen med nogle venner at finde en lejlighed på Falkoner Allé, hvor vi boede fem sammen. Det var fire gode år med fest og farver og venskaber for livet.

I 2005 stillede jeg op til kommunalvalget og med en stærk DSU-kampagne bag mig, lykkedes det at blive valgt til kommunalbestyrelsen, hvor jeg har været medlem siden. Nu er jeg viceborgmester og formand for undervisningsudvalget, og jeg elsker hver eneste time, jeg har brugt på at gøre Frederiksberg til et grønnere sted med bedre velfærd!

Da jeg var blevet færdig med at læse jura, flyttede jeg i en lejlighed på Thurøvej samtidig med at jeg begyndte som advokatfuldmægtig hos Kammeradvokaten. Jeg fortsatte her som advokat og blev kæreste med Tildde, som i dag er mor til mine to fantastiske børn: Liva (født 2013) og Folke (2016).

Vores familie startede på skønne Sankt Knudsvej i den hyggeligste lille ejerforening, men da vi efterhånden var ved at vokse ud af lejligheden og havde en drøm om at finde et generationshus sammen med Tilddes forældre (ja, det vil sige bl.a. min svigermor! :)), så endte vi med at flytte til Tesdorpfsvej, hvor vi i dag bor i villalejlighed i stuen, mens “mormor og morfar” bor på 1. sal.

Det er så fantastisk privilegeret at bo 3 generationer under samme tag. Mine svigerforældre kan nu hjælpe os i en travl hverdag, og når børnene er blevet store, og de er blevet ældre, så kan vi gengælde de mange tjenester og hjælpe dem med alt det praktiske.

Sloganet “Socialdemokratiet – til alle, der kan tænke på andre end sig selv” betyder stadig meget for mig, og jeg prøver at lære mine børn, at de også skal behandle andre, som man gerne selv vil behandles.

Jeg håber, at denne lille beskrivelse gav dig en ide om, hvem jeg er, hvilke værdier jeg har og hvad jeg er rundet af. 🙂 

http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2021/01/MICHAEL_V_202_SOFT-removebg-preview.png
http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2021/01/MICHAEL_V_202_SOFT-removebg-preview.png

Følg vores rejse

http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2021/01/MICHAEL_V_17_REAL.jpg
http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2019/04/case_study_1.jpg

2010

Så skete der dette i min politiske karriere
http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2019/04/case_study_2.jpg

2011

Så skete der dette i min politiske karriere
http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2019/04/case_study_03.jpg

2013

Så skete der dette i min politiske karriere
http://michaelv.dk/wp-content/uploads/2019/04/case_study_4.jpg

2016

Så skete der dette i min politiske karriere